Esküvői műköröm minták

A legtöbb ember soha nem visel életében műkörmöt, van, aki csak különleges alkalmakkor, mint egy esküvő. Azt mindenki tudja, hogy ilyenkor a fehér szín a legfontosabb, de miért állnánk meg itt? Miért ne lehetne feldobni egy kicsit az esküvői körmöket? Continue reading

Egyszínű, fehér zselés műköröm

Talán hihetetlennek hangzik, de az egyszínű körmöket a legnehezebb szépen elkészíteni. Miért is van ez? Aki már egyszer is próbálta, tudja, hogy a legjobban az egyszínű köröm hozza ki a hibákat. Minden mélyedés, túlzott púposodás megcsillan rajta. Continue reading

Színek, díszítések, harmónia

Bármilyen körömdíszítés során, legyen az lakkos, zselés, porcelános, akril festékes, érdemes figyelembe venni néhány alapvető szabályt a színekkel kapcsolatban.
Ha egy színt kell használunk, természetesen nem okoz problémát, még két szín esetén is a legtöbb ember elboldogul, azonban három vagy több szín esetén már zavarba jöhetünk, elgondolkozva, hogy mégis hogyan kellene összeválogatnunk a színeket. Continue reading

Természetes körmök díszítése

Műköröm díszítő matricák egyre szélesebb körben terjednek el ez főleg a fiatalok és azok körében népszerű akik saját maguk szeretnék egyszerűen alacsony költségen díszíteni körmeiket.

Azok a nők akik szeretnék megtartani a természetességüket azok számára ideális megoldás a műköröm matrica mely segítségével kifejezheti egyéniségét és stílusát.

Continue reading

Díszítési ötletek

Ha úgy gondolod, hogy már mindent tudsz a műköröm díszítésről akkor is érdemes elolvasnod ezt a cikket. Körömdíszítés trendek – szárított virágok, gyöngyök, kagylók, vagy valamilyen kedvenc tárgy ami díszítheti a körmödet.
Ezek az ötletek nem csak az elegánssá teszi majd a körmeidet, ha nem erősségét is javítani fogja. Lesznek olyan technikák melyek még hosszabbításukat is elő fogják segíteni.

Az elkészítésük nem igényel sok időt és akitől nincsen távol a műkörmözés az segítség nélkül is képes elkészíteni azokat.

A díszítések tartósságára jellemző, hogy akár 4-6 hétig is sértetlen tud maradni.

Continue reading

Francia manikűrt készítés magunknak?

A divatszakértők mind máshogy állnak a francia manikűrhöz. Van, aki szerint már idejét múlt és eljárt felette az idő és van, aki szerint ez egy klasszikus stílusa a körmöknek és ezáltal soha nem megy ki a divatból. Bármit is hisznek a divatguruk, rengeteg nő kér francia manikűrt az egyszerűsége és természetes hatása miatt, mivel a francia manikűr egy olyan tiszta és ápolt megjelenést kölcsönöz a körömnek, ami egyáltalán nem hivalkodó. Külleme az ápoltság érzetét kelti mindenkiben.

Continue reading