Egyszínű, fehér zselés műköröm

Talán hihetetlennek hangzik, de az egyszínű körmöket a legnehezebb szépen elkészíteni. Miért is van ez? Aki már egyszer is próbálta, tudja, hogy a legjobban az egyszínű köröm hozza ki a hibákat. Minden mélyedés, túlzott púposodás megcsillan rajta.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Hogyan érdemes egyszínű körmöket készíteni?

A műkörmöknél ez már a hibátlan alap építésével kezdődik. Nézzük meg a körmöt szemből, oldalról és hátulról is, így biztosan észrevesszük, ha valahol túl sok vagy túl kevés anyagot használtunk. Ne féljük használni a csiszológépünket vagy reszelőnket.

Az egyszínű zselé, lakk vagy porcelán felvitelénél ügyeljünk arra, hogy a körömbőrre ne kerüljön belőle és egyenletesen osszuk el, ne látsszon át sehol. Ha kell, inkább kétszer kenjük át.

Ha elkészült az egyszínű alap, és szeretnénk díszíteni, használjuk a díszeket okosan. Ha valahol mégsem tökéletes a köröm, eltakarhatjuk vele, amennyiben ez nem lehetséges, próbáljuk meg a hibára nem felhívni a figyelmet. Tartsuk azonban szem előtt, hogy a díszek nem a hibák eltakarására szolgálnak, ezért inkább az alapnál figyeljünk jobban.

Fehér zselés műköröm