Esküvői műköröm minták

A legtöbb ember soha nem visel életében műkörmöt, van, aki csak különleges alkalmakkor, mint egy esküvő. Azt mindenki tudja, hogy ilyenkor a fehér szín a legfontosabb, de miért állnánk meg itt? Miért ne lehetne feldobni egy kicsit az esküvői körmöket?A menyasszonyok ragaszkodnak a fehér színhez még a körmökön is, sokan csak egy francia műkörömre vágynak, mások különlegesre, hiszen ez egy kivételes nap bárki életében. Néhány javaslat, mivel és hogyan lehetne feldobni az esküvői műkörmöt.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Gravírozott esküvői műköröm

Ezen a képen az átlátszó zselés alapba gravírozott minta van. Különlegessége abban rejlik, hogy lágyabb hatást kelt, mintha fehér festékkel vagy zselével rajzoltuk volna meg. A gravírozófejjel széles és mély, keskeny és alig látható vonalakat is karcolhatunk a körömbe, így árnyalhatjuk is mintánkat. A legegyszerűbb formák is ünnepiek lesznek vele. Pár strasszkővel tökéletesíthetjük a végereményt.

Esküvői hologramos műköröm

A világos, színben a fehérhez illő hologrammos lapok mesésen mutatnak néhány strasszkő társaságában, de akár önmagában is.

Esküvő műköröm bordó strasszokkal

Ha a menyasszony nem kifejezetten fehér körmöket és csakis fehér körmöket szeretne, próbáljuk ki a különféle színű strasszokat. Ügyeljünk arra, hogy megtartsa a köröm a fehér alapját és ne essünk túlzásokba a színekkel. Rövidebb körmöknél 1-2 strassz is elég. Körítsük indákkal, virágokkal.

Romantikus esküvői műköröm

Igazi romantikus stílusú műkörmöt készíthetünk hologrammos lapokból. A zselépötty közepébe nyomjuk bele, és a végeredmény olyan lesz, mintha egy buborék lebegne a körmön. Néhány pici pöttyöt, rózsát fessünk mellé, a végeredmény bámulatos lesz.