Ecsetes akril festék műköröm mintákhoz?

A műköröm trendek világában napról napra közkedveltebbé válnak az akril festékkel készült műköröm minták. Azért olyan népszerű, mert az akril festékkel olyan díszítések készíthetők el, melyeket sem zselével, sem porcelánnal, sem pedig körömlakkal nem lehet elkészíteni.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ecsetes akril festék műköröm minták készítéséhez
Aki eleget gyakorol és van egy kis kézügyessége, az hamar életre szóló barátságot köt ezzel az anyaggal.
Akril festékkel könnyen kivitelezhető az egy mozdulat technika, de „festményünk” kidolgozásánál az árnyékolás és a kontúrtechnikákkal való játszással tehetjük térhatásúvá a műkörmökön viselt apró csodákat. Ez talán a műköröm díszítés legszabadabb módja. Önmagában is gyönyörű minták készíthetők akril festékkel, de kombinálhatjuk akár más díszítési módokkal, technikákkal és eszközökkel, például műköröm díszítő kövekkel, az eredmény igen látványos lehet!

Már kapható az akril festékek díszítő ecsettel ellátott változata, az Ecsetes akril festék műköröm minták készítéséhez, melynek vékony, rugalmas ecsetével könnyen készíthetjük el a tervezett mintát. Az Ecsetes akril festék csak kiszerelésében és „felszereltségében” különbözik a nagyobb testvérétől, tulajdonságaiban azonban semmit nem változott: a nagy mennyiségű vizes műanyag diszperzió, ami az akrilfestékekben van, száradás közben nem csak a vizet párologtatja el magából, hanem erős keresztkötéseket teremt a molekulák között, így tökéletesen megtapad a felületen. Az akrilfesték általában teljesen fedő, gyorsan száradó, vízbázisú dekorációs célra használható festék. Vízzel hígítható, de száradás után már nem lehet lemosni vízzel. A szivárvány minden színében kapható, de néhány alapszínnel már igazán sokféle mintát készíthetünk! Próbáld ki Te is!