2010 műköröm trend és tanácsok

A műköröm díszítés rendkívül népszerű a hölgyek körében és ez folytatódni fog a 2010. évben is.
Sok nő álma, hogy hosszú, fényes és egészséges körmei legyenek.
Minden alkalommal amikor műkörmös szalont felkeresik, szeretnének mást újat a kezükön viselni.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Hosszú körmök különlegességét fokozza, hogy az ujjakat nyújtja és kiemeli az átlagos megjelenéséből a kezeket. Vannak műkörmös és szépségszalonok melyekben a szakemberek sok művészi stílusú körmöt készítenek el természetesen a vendégeik karakteréhez és az alakalomhoz illően.

Minták sokasága található meg a műköröm piacon.
A különböző alkalmakra korra való tekintettel. Néhány festői és extra stílus is megtalálható közöttük.

Körömfestéshez meg annyi színt képzelhetünk el.
Az aktuális kedvünk, ruhánk és hajunk színéhez illőeket kaphatunk a szakember irányításával. A köröm festés, a műköröm díszítés más mint a műkörömépítés és hosszabbítás, természetesen egy azon műkörmös végezheti e két fázist.

Köröm tetoválás és matricák alkalmazása.
Sok szalonban nem áll akkor készlete ezekből a termékekből, mivel az egyedi díszítésre helyezik a hangsúlyt. A folyóiratok és magazinok oldalain sok-sok reklámot láthatunk ezekből készült díszítésekből, tervekből.

A divatot Te saját magad is meg tudod teremteni, azzal ahogy gondolkozol a körmeidről, kezedről és az életről. Amilyen a körmöd olyan lehetsz Te magad is.
A lényeg, hogy az alkalomhoz és a személyiségedhez megfelelőt válassz és olyan műkörmös készítse el körmeidet mely ezt is figyelembe veszi és megbeszéli veled, hogy mi az ami számodra előnyös.